Wie zijn we?

Flevostate en De Beugel zijn behandelcentra voor jongeren in Emmeloord en Zuidlaren. Een behandeling bij Flevostate en De Beugel staat voor doelgerichte hulp aan jongeren en hun opvoeders. Wij helpen jongeren die op meerdere terreinen in hun leven zijn vastgelopen, bijvoorbeeld in hun contacten met familie of vrienden of op school. Wij bieden zowel ambulante hulpverlening, MDFT, therapieën en waar nodig een klinische opname.

We zijn op zoek naar Jeugdhulp Professionals zowel in Emmeloord als in Zuidlaren

 

Wat vragen we?

Je bent in het bezit van een Hbo-bachelor diploma in het hoger sociaal agogisch onderwijs: MWD, SPH, CMV, Pedagogiek, Social Work, toegepaste psychologie of creatieve therapie en je voldoet als jeugdzorgwerker aan de eisen voor registratie of bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister Jeugd. Verder heb je je sporen verdiend in groepsbegeleiding en ambulant werk en je weet die twee trajecten ook te verbinden.

 

Wat bieden we?

Uitdaging, ontwikkeling en zeer goede arbeidsvoorwaarden (vanaf schaal 8 CAO jeugdzorg)!

 

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig? Meer weten? Neem contact met ons op  of stuur een motivatie met een uitgebreid CV naar hrm@flevostate.nl. Wij zien je reactie graag z.s.m tegemoet.