Vacature Jeugdhulp Professional (MBO – HBO)

Flevostate/de Beugel is een behandelcentrum (klinische opnames) voor jongeren welke op 1 december 2021 de deuren opent in Hoogeveen. Een behandeling bij Flevostate/de Beugel staat voor doelgerichte hulp aan jongeren (en hun systeem). Wij helpen jongeren die op meerdere terreinen in hun leven zijn vastgelopen. Het betreft specialistische GGZ waarbij we een veilige (tijdelijke) plek bieden met een gestructureerde behandeling.

Wij hebben vacatures voor een Jeugdhulp Professionals in Hoogeveen

Ben je in het bezit van een HBO-bachelor diploma in het hoger sociaal agogisch onderwijs: MWD, SPH, CMV, Pedagogiek, Social Work, toegepaste psychologie of creatieve therapie en voldoe je als jeugdzorgwerker aan de eisen voor SKJ registratie. Verder heb je je sporen verdiend in groepsbegeleiding, hebt 4 tot 5 jaar ervaring en bent stressbestendig.

Of je bent in bezit van het diploma MBO niveau 4, specifieke doelgroepen.

Wij bieden: uitdaging, ontwikkeling (Intervisie, supervisie en klinische lessen) en goede arbeidsvoorwaarden conform CAO jeugdzorg.

Voor nadere informatie kun je altijd contact opnemen met Karla de Ruygt via telefoonnummer 06-51191017.

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende baan stuur dan een motivatie met een uitgebreid CV naar hrm@flevostate.nl. Wij zien je reactie graag z.s.m. tegemoet.