Wie zijn we?

Flevostate en De Beugel zijn behandelcentra voor jongeren in Emmeloord en Zuidlaren. Een behandeling bij Flevostate en De Beugel staat voor doelgerichte hulp aan jongeren en hun opvoeders. Wij helpen jongeren die op meerdere terreinen in hun leven zijn vastgelopen, bijvoorbeeld in hun contacten met familie of vrienden of op school. Wij bieden zowel ambulante hulpverlening, MDFT, therapieën en waar nodig een klinische opname.

Wie zoeken we?

Voor de behandeling van jongeren met gedragsproblematiek en hun ouders is Flevostate op zoek naar Ambulant medewerkers (IAG) en MDFT-therapeuten (i.o), voor 24-32 uur per week.

Wat ga je doen?

Je verzorgt de uitvoering van of systemisch gericht werken en/of Multi Dimensionele Familie Therapie (MDFT volgens een semi-geprotocolleerd) behandelprogramma. Je bent als medewerker de spin in het web voor de vier domeinen waar IAG/MDFT wordt ingezet: de jongere, de ouders/opvoeders, het gezin en de omgeving (school, vrienden etc.) Je analyseert de aanwezige en de nog aan te leren vaardigheden bij jongeren en overige gezinsleden. Je werkt met en vanuit bemoeizorg. Je onderhoudt intensief contact met het hele gezin en je werkt samen met overige hulpverleners rondom het gezin, met scholen en verwijzende instanties.

Als je werkt bij Flevostate voel je je thuis bij onze visie, ben je SKJ geregistreerd, ambulant werkzaam en ben je bereid de opleiding tot MDFT verder te vervolgen of daarmee te starten.

 

Wat bieden we?

Uitdaging, ontwikkeling, zingeving en goede arbeidsvoorwaarden!

 

Solliciteren?

Stuur dan een motivatie met een uitgebreid CV naar hrm@flevostate.nl